PIGETUR TIL ARIZONA

Kvinder! - kom med og få nogle kilometer i dækkene. Ida Tin er guide.

Ni dage i USAs smukke ørkenstat med Ida Tin i selskab med andre motorcykel-glade kvinder. Se ørken og kæmpekaktus, oplev Grand Canyon, bo hos Hopi indianerne og få indblik i Amerikas bedst bevarede oprindelige kultur. Besøg verdens største solobservatorium og bo på Route 66's mest berømte hotel.


Klik på et af billederne ovenfor for at forstørre eller SE FLERE FOTOS


Rejsedatoer
Startsted
Vi flyver fra København.
Pris
MOTORCYKEL: FRA 24.500,- DKK
Inkluderet i prisen: guide Ida Tin, fly, leje af Harley Davidson Sportster m. fri kilometer og forsikring (spørg om prisen for andre modeller), overnatning med morgenmad de fleste steder, to middage og entreer.
Ikke inkluderet i prisen: benzin (regn med ca. 1200,- kr) og forplejning ikke nævnt.

PASSAGER på motorcykel eller i følgebil: 18.500,- DKK
Ikke inkluderet i prisen: benzin og forplejning ikke nævnt.

Enkeltværelsetillæg 2.400,- DKK
Maximum antal deltagere: 15. Turen gennemføres ved minimum 8 deltagere.
Slutsted
København
Varighed
11 dage
Motorcykeltype
Du kan køre på flere forskellige modeller, bla. Harley.
Rute
Vi kører på gode veje. Ingen motorveje. I alt 2300 km.
Hviledage
Syv køredage, en hviledag undervejs, en hviledag i Phoenix.
Overnatning
Turistklasse hoteller og hos Hopi-indianerne-
Highlights
Kvinder på eventyr, Hopi-indianerne, Grand Canyon, kaktusørken, solobservatorium, Route 66, den enorme wild-west natur.
Ekstra:
Store klima-forskelle fra dag til dag. Turen er kun for kvinder. En lignende tur for alle finder sted i september 2008, se USA Classic.

Turen dag for dag

Dag 1


KØBENHAVN - PHOENIX, MED FLY

Afrejse fra Kastrup med British Airways 10:40. Mellemlanding i London 11:50-12:50. Ankomst til Phoenix, Arizona 16:30 (lokal tid). Velkomstsmiddag
Dag 2


PHOENIX - KINGMAN 275 KM

Vi får vores motorcykler i Phoenix og kører nordpå igennem den berømte ørken. Dagens mål er Kingman hvor vi overnatter på et af Route 66's mest legendariske hoteller.
Dag 3


KINGMAN - GRAND CANYON, 300 KM

Denne dag er helliget Route 66, den første vejforbindelse fra Chicago til Californien. Netop her i det vestlige Arizona er Route 66 med hotellerne, tankstationer og folkloren bedst bevaret. Her har du selv chancen for at køre Harley på Route 66.
Vi overnatter på et godt hotel kun 200 meter fra kanten af Grand Canyon. Der er rig lejlighed til at beundre natursceneriet - og for de friske at vandre et stykke ned ad stien mod Colorado floden.
Dag 4


GRAND CANYON - HOPI RESERVATET, 232 KM

Vi kører østpå langs med kanten af Grand Canyon. Vi kører gennem den fantastiske Painted Desert og overnatter i høj-ørkenen hvor Hopierne bor.
Dag 5


HOPI RESERVATET, HVILDEDAG

Vi tilbringer to nætter hos Hopierne og har tid tid til at høre om deres liv og forestillinger og se deres meget smukke traditionelle kunsthåndværk. Vi besøger Orabi, deres ældste og stadig beboede landsby, som blev grundlagt før de første hvide mennesker kom til Nordamerika.
Vi overnatter igen i Hopiernes kulturcenter.
Dag 6


HOPI RESERVATET- SNOWFLAKE, 175 KM

Fra den barske højslette, det klassiske Wild West landskab kommer vi gennem skovklædte bjerge. Vi overnatter i den lille by Snowflake i et flot hus bevaret fra den vilde vests tid. Alle værelser er forskellige og stemningsfuldt indrettede.
Dag 7


SNOWFLAKE - TUSCON, 424 KM

Vejen slynger sig fra Snowflake og ned til Arizonas kulturelle hovedstad Tuscon hvor vi overnatter på det berømte Rock hotel. Et historisk sted med megen liv. Her er der lejlighed til at drikke en drink og svinge træbenet.
Dag 8


TUSCON - AJO 190 KM

En varm dag i Sonora ørkenen. Om formiddagen ser vi Pima Air Base bone yard og om eftermiddagen kører vi op til toppen af Mt. Kitts, hvorfra der er en betagende udsigt over landskabet langt ind i Mexico. Heroppe ser vi verdens største solobservatorium. Turen fortsætter gennem den smukke ørken og vi overnatter på et rigtig road side motel med swimming poolDag 9


AJO - ORGAN PIPE CACTUS NATIONAL MONUMENT - PHOENIX, 250 KM

Vi kører ned og nyder en stille stund i den enorme fredede og øde kaktusskov på grænsen til Mexico i den smukke Sonoraørken. Om eftermiddagen kommer vi tilbage til storbyen Phoenix . Vi fejrer vores Arizona eventyr med en god middag.
Dag 10


HVILEDAG PHOENIX

Motorcyklerne afleverer vi sammen om morgenen. Vi flyver først om aftenen, så der er rig mulighed for at shoppe, besøge nogle af Arizonas berømte museer eller bare slappe af.
Afrejse med British Airways fra Phoenix 19:40. Ida siger farvel i lufthaven.
Dag 11


ANKOMST KØBENHAVN

Mellemlanding i London 12:30-14:15. Vi ankommer til København 17:10.
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.