Cuba øst. Caribisk varme og charme - 22 dage.

Cuba + din egen motorcykel = motorcykeleventyr i SÆRKLASSE.
Det er nu 12. gang at Moto Mundo rejser til Cuba. Det fejrer vi med en enestående tur til det, for de fleste, ukendte ØST Cuba!

Vi bringer din EGEN motorcykel til Havanna. Den fragter vi over. Nu kan du køre fra Havanna helt ud til de store bjerge, Sierra Maestra, den vilde østkyst og til perlen Santiago de Cuba. Oplev Castros unikke blanding af socialisme og salsa - før det er for sent! Havanna, en af verdens mest forførende byer, venter på dig - og de tropiske strande, de grønne bjerge, de historiske byer, og den ualmindelig imødekommende befolkning. Turen forener de sjoveste motorcykelveje med de bedste hoteller, de smukkeste strande og Cubas kultur og samfund - guidet af Søren Vestergaard som har kørt Cuba rundt 11 gange på motorcykel og kender landet indgående. I februar er vinden varm og mild på Cuba. Nyd Cuba på din egen motorcykel. Nyd livet!


Klik på et af billederne ovenfor for at forstørre eller SE FLERE FOTOS


Rejsedatoer
Startsted
København eller Billund.
Pris
MOTORCYKEL: 47.800 dkr, flybillet, mc-fragt og næsten fuld forplejning alle dage (se under de enkelte dage), alle overnatninger, Cubansk nummerplade og ansvarsforsikring. Bustransfer til og fra lufthavn. Guided byrundtur i Havana, Morgenmad 20 (M) Frokost 13 (F) Aftensmad 15 (A) samt festmiddag. (Se under de enkelte dage) Betaling til rejsegarantifond.
BAGSÆDEPASSAGER: 39.900 dkr, flybillet og næsten fuld forplejning alle dage (se under de enkelte dage)overnatninger mv.
Maximum antal deltagere: 15.Turen gennemføres ved minimum 8 deltagere. Tillæg for enkeltværelse 3.900 dkr.
Danske rejseguider på hele turen samt Cubanske lokal guider.
Inden afrejse afholdes der informationsmøde, hvor der også udleveres tur T-shirt samt kortmateriale over destinationen.
IKKE INKLUDERET: Bensin, visum, drikkevarer, shows, P-afgifter samt frokost/aftensmad de få dage hvor du er på egen hånd.
Ret til ændringer i program forbeholdes.
Slutsted
København eller Billund.
Varighed
21 dage
Motorcykeltype
Vi sørger for at din egen motorcykel står parat i Havanna. Turen kan køres af alle typer motorcykler.
Rute
I alt ca.3000 km, 200-300 km om dagen. Vejene er næsten alle asfalterede, men i dårlig stand. Meget lidt, og langsom trafik.
Hviledage
12 køredage, 5 hvile/udflugtsdage, 3 dage i Havanna, 2 ankomst/afrejsedage

Overnatning
Private hjem, lokale hoteller, all-inclusive strandhotel og klassiske hoteller i Havanna.
Highlights
Vær med på Moto Mundos 12. tur til Cuba og den 3.til det østlige Cuba, oplev magiske Havanna, historiske Trinidad og charmerende Baracoa, nyd tropeluften og duftene på Sierra Maestras grønne bjerge og slap af på nogle af verdens bedste strande. Kom tæt på cubanerne gennem Moto Mundos mange motorcykelvenner på Cuba.
Ekstra:
Din motorcykel vil blive sejlet i en container fra Danmark 6 uger før din afrejse og retur til Danmark. Fragt, Cubansk ansvarsforsikring og cubansk indregistrering samt næsten alle måltider er inkluderet i rejsens pris. Der kræves ikke dansk indregistrering.
Turen gennemføres med minimum 8 deltagere.
Informationsmøde afholdes 23.november. Her vil du få udleveret program, kortmateriale over Cuba samt Moto-Mundo Cuba T-shirt. Vi er værter ved en let frokost til informationsmødet.
Ret til ændringer af rute og indhold forbeholdes.

Turen dag for dag

Dag 1


Afrejse fra København eller Billund og ankomst til Havanna.

Afrejse fra København eller Billund. Ankomst til Havana mens solen går ned over den grønne ø. Transfer til Hotel. A
Dag 2


Havanna

Vi afhenter vores motorcykler og de cubanske nummerplader. Rundtur i Havanna, en af verdens mest fascinerende byer. Frokost på Havannas eneste mikrobryggeri. Guided byrundtur til fods. M+F+A
Dag 3


Havanna

Vi besøger mange af de historiske steder i Havana. Den gamle by, Malecon´en Revolutionspladsen mv. Det verdensberømte danseshow Tropicana om aftenen hvis du har lyst.
M+A
Dag 4


Havanna - Santa Clara, 275km

Efter en god morgenmad forlader vi Havanna, men med et stop ved Hemingways hus, Finca la Vigia. Vores første dag på motorcyklerne går østpå forbi appelsinplantager ad den tomme motorvej - pas på krydsende cyklister og oksekærrer vi kører til Santa Clara, hvor vi skal bo privat. M+F+A.
Dag 5


Santa Clara

En sightseeing dag i Santa Clara. Dagen kan ikke undgå at stå i Che`s tegn, bla. besøg ved hans mausolæum, og et museum der fortæller om hans befrielse af Santa Clara fra Batista´s soldater i 1959 samt besøg på cigarfabrik M.
Dag 6


Santa Clara - Camagûey, 265 km

Grønne sukkerrørsmarker, høje palmer og kvæg præger dagen i dag. Camagüey er en af Cubas ældste byer, med både kirker og cowboys. Vi skal bo meget centralt på det klassiske Hotel Plaza midt i byen.
M+F+A.
Dag 7


Camagüey - Bartolome Maso, 240 km

Idag kommer vi rigtig ud på landet helt udenfor turist-Cuba. Små landsbyer og kollektivbrug med veje uden trafik - måske en traktor eller en oksekærre. Dagens mål er Bartolome Maso ved foden af Sierra Maestra, bjergene hvorfra Castros partisaner erobrede Cuba. Vi skal bo i udkanten af den gamle by. M+F+A.
Dag 8


Bartolome Maso - Comandicia de La Plata - Bartolome Maso, 50 km

Idag kører vi højt op i bjergene. Afstanden er kort, men vejen stejl og svinget det sidste stykke op til landsbyen Santo Domingo, herefter yderligere en travetur nogle kilometer op til La Plata, den skjulte bjerglejr, hvorfra Castro ledede krigen mod Batista. M+F+A.
Dag 9


Bartolome Maso - Chivirico, 250 km

En flot dag omkring de grønne, ufremkommelige Sierra Maestra bjerge og små søvnige sukkerrørsbyer. Vores mål er den dramatiske sydkyst. Stejle bjerge veksler med øde strande, Sandet er brunt og vandet er varmt. Vi skal bo på et af de eneste hoteller på sydkysten, som er stort og moderne. Med mulighed for dykning og sejlsport. M+F+A.
Dag 10


Chivirico - Santiago, 60 km

En af rejsens mest spektakulære strækninger. Cubas højeste bjerge rejser sig direkte op fra havet. Kysten er for det meste øde. Vejen er uden trafik og flere steder stærkt medtaget efter flere års orkaner. Vores mål er Santiago, Cubas næststørste by, en intens og stemningsfuld by. Vi bor på byens centrale plads. M+F+A
Dag 11


Santiago - hviledag, 0 km

Du kan gå på opdagelse i Santiago. Klimaet er varmere end i Havanna og pulsen hurtigere. Her kan du høre nogle af landets bedste son og salsa bands mens du nyder en mojito. Du vælger selv din favorit-restaurant. M
Dag 12


Santiago - Guantanamo - Baracoa, 235 km

En bred vej fører fra Santiago til Guantanamo, en stille provinsby, hvorfra man IKKE kan se den amerikanske base. Efter en god frokost fortsætter vi østpå. Cubas mest berømte vej La Farola - Rutsjebanen - fører os fra kaktus og en ørkenagtig kyst over bjergene til tropisk regnskov og den tidligere helt isolerede by Baracoa, idag en af Cubas mest autentiske perler. Her skal vi bo i private hjem. M+F+A
Dag 13


Baracoa, hviledag. 0 km/udflugt
Baracoa - Maisi - Baracoa 200 km

Du kan slappe af, bade og slentre rundt i tropiske Baracoa eller tage med på udflugt til Maisi, Cubas østligste punkt. Vejen derud er smuk, men dårlig. M
Dag 14


Baracoa - Holguin, 250 km

Dagen fører os gennem Cubas smukkeste tropiske regnskov og den store Humbolt nationalpark, frodig, velduftende natur. I Moa er skoven fældet for at give plads til åbne nikkelminer, en af Cubas vigtige eksportartikler. Holguin er en velordnet by kendt for sine mange parker. Vi skal bo på et flot højtbeliggende hotel lige uden for byen, selvfølgelig med swimmingpool. M+F+A
Dag 15


Holguin - Playa Santa Lucia, 155 km

Der er kun et par timers kørsel fra Holguin til Santa Lucias brede hvide strand. Playa Santa Lucia har det hele, du skal bare nyde livet. Alt hvad du kan spise, drikke og nyde er "all inclusive". M+F+A
Dag 16


Playa Santa Lucia - Trinidad, 350 km

En fuld køredag på gode veje fra nordkysten til sydkysten. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Cubas bedst bevarede historiske by - Trinidad, hvor vi bliver indkvarteret hos søde cubanere i deres private hjem. På vores vej til Trinidad gør vi et stop i Sancti Spiritus og spiser cubansk frokost sammen med vores lokale motorcykelvenner. M+F+A.
Dag 17


Trinidad - hviledag. 0 km

Trinidad har det hele: hyggelige gågader, herlig strand, sukkergodser, musik, adskillige gode restauranter og mange udflugtsmuligheder. Og så har du muligheden for at lære en cubansk familie at kende. Husk at deres hjemmelavede mad er rigtig god! M.
Dag 18


Trinidad - (Topes) - Cienfuegos, 100 km

Escambray-bjergene rejser sig bag Trinidad. Med det blå hav i baggrunden ankommer vi til endnu et af rejsens højdepunkter: Svømme med delfiner. Noget du sent vil glemme! Efter delfinerne god tid til at udforske den smukke by Cienfuegos. Vi skal bo på et stort velholdt hotel og spiser middag på et mindre palads. M+F+A
Dag 19


Cienfuegos - Svinebugten - Havanna, 325 km

Om formiddagen sydkysten med Svinebugten. Om eftermiddagen den smukkeste vej til Havanna langs nordkysten. Vi fejrer at vi har kørt Cuba rundt med en god middag. Vi skal bo på et smukt, dekadent hotel midt i det gamle Havanna. M+F+A.
Dag 20


Havanna - hviledag.

Vi starter dagen med at pakke motorcyklerne i container. Resten af dagen fri til shopping og sight-seeing i det maleriske og fascinerende gamle Havanna. Festmiddag i en af Havannas bedste private restauranter. M+A.
Dag 21


Havana - afrejse.

Tid til at se mere af Havanna, købe souvenirs, rom og cigarer. En tur på Maleconen og nyde vejret inden det går tilbage til dansk vinter. Transfer til Havanna Jose Marti lufthavnen. M.
Dag 22


Dag 23

Ankomst København eller Billund.

Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.