Motorcykelrejser er ikke kun for rockere, racerkørere, eller vilde eventyrere! Alle kan tage på motorcykelrejse. Jeg bestræber mig på at lave ture, der både giver fantastiske naturoplevelser, kuturelle højdepunkter, gode sociale stunder, eventyr og suset ved at sidde på en motorcykel. Samtidig skal turene byde på et maksimalt niveau af komfort og sikkerhed. Jeg ønsker at alle bagefter kan sige: "Helt sikkert eventyrligt!"

Om navnet Moto Mundo: "moto" motorcykel og "mundo" verden. Moto Mundo blev startet i 2006 af Ida og Hjalte Tin, som sammen og hver for sig har rejst rundt på motorcykel i alverdens lande, og på næsten alle kontinenter.

Jeg overtog Moto Mundo i marts 2013 og har siden 80`erne brugt alle ferier og lidt til på ryggen af en motorcykel. I de første år var det på gamle Nimbus motorcykler rundt i Sverige, Norge, England, Skotland, Isle of Man, Irland, Shetlandsøerne, Tyskland og Frankrig.
Lysten til at komme længere væk førte til indkøb af nogle Triumph motorcykler og nu gik turene til Spanien, Andorra, Italien, Kroatien, Østersøen rundt gennem Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tyskland. Igen fere gange til England og Skotland. 10 ture til Cuba siden 2007.

Den første tur,Søren udbød prefessionelt blav planlagt sammen med Hjalte Tin i 2010.Turen gik til Marokko. Herefter fulgte ture til Kroatien og Italien i 2011, Spanien 2014, Albanien i 2013/14/15/17 og 18. Der kommer nye rejser til hvert år.
Med venlig hilsen
Søren

Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.