Arizona USA

USA Classic, for dig der altid har drømt om at se the wild west fra to hjul.

Turen for dig der vil mærke Amerikas store natur og suset fra en kraftig motorcykel. Arizona er USAs smukke ørkenstat hvor Grand Canyon ligger som en juvel i landskabet. Fra Route 66 til Hopi-indianerne, fra Pima-basen med 4000 fly til kaktusskove og forstenede træer.


Klik på et af billederne ovenfor for at forstørre eller SE FLERE FOTOS


Rejsedatoer
Startsted
Vi flyver fra København.
Pris
Inkluderet i prisen: guide Hjalte Tin, fly, leje af Harley Davidson Sportster 850 m. fri kilometer og forsikring (spørg om prisen for andre modeller), overnatning med morgenmad de fleste steder, to middage og entreer. Ikke inkluderet i prisen: benzin (regn med ca. 1200,- kr) og forplejning ikke nævnt.

MOTORCYKEL: 25.500,- DKR
PASSAGER på motorcykel eller i følgebil: 19.500,- DKR

Tillæg for stor motorcykel 1.600,- DKR
Enkeltværelsetillæg 2.400,- DKR
Maximum antal deltagere: 15. Turen gennemføres ved minimum 8 deltagere.
Slutsted
Vi siger farvel i Københavns lufthavn.
Varighed
11 dage
Motorcykeltype
Du kan køre på flere forskellige modeller, bla. Harley.
Rute
Vi kører på asfaltveje. Motorveje så lidt som muligt. I alt 1900 km.
Hviledage
Syv køredage, en hviledag undervejs, en hviledag i Phoenix.
Overnatning
Turistklasse hoteller og hos Hopi-indianerne-
Highlights
Hopi-indianerne, Grand Canyon, kaktusørken, solobservatorium, Route 66, den enorme wild-west natur.
Ekstra:
Store klima-forskelle fra dag til dag.

Turen dag for dag

Dag 1


KØBENHAVN - PHOENIX, MED FLY

Afrejse fra Kastrup. Vi flyver "tilbage i tiden", så vi kommer frem samme aften, hvor vi siger velkommen med en god middag.
Dag 2


PHOENIX - TUCSON. 215 KM

Vi får vores motorcykler i Phoenix og kører sydpå igennem den berømte ørken. Dagens mål er Tuscon hvor vi indlogerer os på et historiske hotel med slag i! På vejen besøger vi Biosphere2, et af verdens mest imponerende ingeniør-kunstværker.
Dag 3


TUCSON - AJO, 215 KM

En varm dag i Sonora ørkenen. Om formiddagen besøger vi Pima Airfield med 4000 fly og kører bagefter op til toppen af Kitt Peak, hvorfra der er en betagende udsigt over landskabet langt ind i Mexico. Heroppe tager vi en rundtur på verdens største solobservatorium. Ved grænsen til Mexico går vi en lille tur i Organ Pipe Cactus National Monument og kigger nærmere på de store saguaro kaktusser. Vi overnatter på et motel i den lille ørkenby Ajo.
Dag 4


AJO - KINGMAN, 415 KM

Fra den varme ørken kører vi nordpå gennem ørkenen og Tohono O'Odham indianernes land, "ørken mennesker" betyder deres stammes navn. Det er turens længste dag og vi når helt til Kingman ved solnedgang, den gamle stationsby på Route 66, hvor togene stadig fylder godt i lydbilledet.
Vi bor på et historisk cowboy hotel lige ved jernbanen.
Dag 5


KINGMAN - GRAND CANYON, 280 KM

Denne dag er helliget Route 66, den første vejforbindelse fra Chicago til Californien. Netop her i det vestlige Arizona er Route 66 med hotellerne, tankstationer og folkloren bedst bevaret. Her ruller vi ud på et af de smukkeste strækninger af Route 66. Undervejs stopper vi ved en af de gamle købmænd.
Turen fortsætter nordpå og stopper først helt ude ved kanten til Grand Canyon!
Vi bor på et hotel i gå-afstand fra kanten.
Dag 6

GRAND CANYON - HOPI RESERVATET, 215 KM

For de friske er der mulighed for en morgenvandring et stykke ned af stien mod Colorado-floden i bunden af Grand Canyon. Vi kører langs kanten og gør holdt ved flere udsigtspunkter. Navajoerne sælger smukke sølvsmykker og mon ikke vi køber et par? Om eftermiddagen kommer vi ind i Hopiernes tørre, barske land. Vi overnatter i Hopiernes kulturcenter.
Dag 7


HOPI RESERVATET - HVILEDAG, 0 KM

Vi tilbringer to nætter hos Hopierne og har tid tid til at høre om deres liv og forestillinger og se deres meget smukke traditionelle kunsthåndværk. Vi besøger Orabi, deres ældste og stadig beboede landsby, som blev grundlagt før de første hvide mennesker kom til Nordamerika. Vi overnatter igen i Hopiernes kulturcenter.

Dag 8


HOPI RESERVATET - SNOWFLAKE, 250 KM

Vi forlader Hopierne og kommer til Navajo indianerne, en af Nordamerikas store indianerstammer. Vi kører gennem den fantastiske Petrified Forest til den lille by Snowflake, grundlagt af mormoner. Her skal vi overnatte på turens mest specielle hotel. En overraskelse.
Dag 9


SNOWFLAKE - PHOENIX, 315 KM

Så går det sydpå ned mod det varme lavland. Om eftermiddagen kommer vi tilbage til storbyen Phoenix og siger farvel til motorcyklerne. Vi fejrer vores Arizona eventyr med en god middag i Phoenix.
Dag 10


AFREJSE FRA PHOENIX

Der er mulighed for at shoppe eller besøge nogle af Arizonas berømte museer eller bare slappe af i det varme vejr inden vi skal flyve tilbage mod Europa.
Dag 11


ANKOMST KØBENHAVN

Mellemlanding i London 12:30-14:15. Vi ankommer til København 17:10.
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.