Norge - 5 dage.

Det bedste af Sydnorge på fem dage. Hjalte Tin har kørt på motorcykel i hele verden, og Norge er min favorit, siger han. Sammen med norske motorcykelvenner har han sammensat en tur du kan få tid til og samtidigt pakket med oplevelser: De fedeste motorcykelveje, de flotteste landsskaber, god mad og de bedste hoteller.

Sig navnet Hjalte Tin, og de fleste vil få associationer til verdens fjerneste egne, men alligevel er det lykkedes Moto-Mundo i samarbejde med Hjalte at lave denne tur med det bedste af Sydnorge.Rejsedatoer
Startsted
Hirtshals
Pris
MOTORCYKEL:8.800,00 kr. pr.person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 1.100,00 kr.
BAGSÆDEPASSAGER:7.800,00 kr.
INKLUDERET:I prisen er alle overnatninger og morgenmad (M), 3 aftensmad (A) Hurtigfærge Hirtshals-Kristianssand og Larvik-Hirtshals samt færge Lysebotn til Songesand.
Dansk rejseleder.
Betaling til rejsegarantifond.
IKKE INKLUDERET: Bensin, frokoster og drikkevarer.
12-14 deltagere på denne tur.
Slutsted
Hirtshals
Varighed
5 dage
Motorcykeltype
Denne tur kræver ikke nogen speciel type motorcykel.
Rute
Kristianssand, Setesdalen, sejltur på Lysefjorden, Vestlandet, Rjukan, Gaustatoppen og Telemarken.
Hviledage
Ingen,men masser af gode oplevelser.

Overnatning
Nogle af de bedste og mest særprægede hoteller i Norge. Beliggenhed, værelser, mad og indretning er helt i top.

Læs her hvad der skrives om et af dem:
Dette design-hotel er designet af den norske arkitekt Geir Grung. Det ligger i landsbyen Nesflaten og blev bygget som en del af Hydro`s Røldal-Suldal kraftværk. Der tilbydes originalt 60'er-design, gratis trådløs internetadgang.
Samtlige værelser på hotellet har panorama-udsigt over søen og Suldal-bjergene.
Om sommeren kan gæsterne nyde den storslåede, naturskønne udsigt fra hotellets terrasse. Hotellet har udendørs swimmingpool.
Highlights
Setesdalen, bjerge. Spektakulære fjorde, sving som kan få enhver motorcyklists hjerte til at banke, afslappende færgesejlads forbi 1000 m lodrette klipper på Lysefjorden.
Europas største naturområde. Rjukan er en lille by med en stor historie, som har ført til en nominering på UNESCOs verdensarvsliste. Rjukanfossens 104 meter er ikke nok til titlen som verdens højeste vandfald. Ikke desto mindre har den norske fos lokket rejsende fra hele verden til Rjukan ved Gaustablikk for at opleve Rjukanfossen – det rygende vandfald.
Og Gaustatoppen – udsigt over en sjettedel af Norge
Med sine 1.883 meter over havets overflade er Gaustatoppen det højeste punkt i hele Telemark. Fra den smukke fjeldtop kan I på en klar dag se en sjettedel af Norge – fra grænsen til Sverige i øst til kysten ved Skagerrak i syd.
Gaustatoppen er også et imponerende syn på afstand, hvor det snedækkede fjeld spejler sig majestætisk i fjeldsøernes klare vand.
Eller prøv kræfter med den udfordrende grusvej til Kalhovd-fjorden.
Ekstra:
Informationsmøde afholdes, herunder udlevering af kortmateriale over turen, samt Moto Mundo T-shirt,på færgeturen til Norge.

Turen dag for dag

Dag 1


Hirtshals - Kristianssand
Kristianssand - Dirdal km 247

Vi mødes i Hirtshals, kører samlet til hurtigfærgen til Kristianssand i Norge. Ved ankomst kører vi videre op i Setesdalen til bjerge og dybe dale.
A
Dag 2


Dirdal - Lysebotn km 95
Sejltur
Forsand - Nesflaten km 151

Vestlandet med sine spetakulære fjorde, sving som kan få enhver motorcyklists hjerte til at banke, afslappende færgesejlads forbi 1.000 meter lodrette klipper.
M+A
Dag 3


Nesflaten - Rjukan km 171

Stejlt op fra fjordene forbi en af Norges ældste stavkirker til Europas største naturområde med vide udsyn, flotte fjeldovergange og øde veje til Rjukan.
M
Dag 4


Store udflugtsdag

Oplev historien om det tunge vand, nazisternes atombombe og sabotageaktionen der ændrede krigens gang, en tur op til Gaustatoppens udsigt med den hemmelige og meget stejle togbane fra den kolde krig eller prøv kræfter med den udfordrende grusvej Kalhoved-fjorden.
M+A
Dag 5


Rjukan - Larvik km 166
Larvik - Hirtshals

Telemarkens natur med morsomme motorcykelveje, Telemarkskanalens sluseanlæg og en god frokost. Efter at have suget de sidste gode oplevelser af Norge til os kører vi videre til Larvik for at sejle til Hirtshals. Vi ankommer ved 21 tiden og kører hver til sit. Farvel og tak for denne gang.
M
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.