KORSIKA, øen med de mange ansigter - 8 dage.

Et bjerg i havet. Korsika er på størrelse med Sjælland men består af bjerge og atter bjerge, et fantastisk landskab over hele øen. Bjerge afbrudt af hvide sandstrande, vinmarker og olivenlunde. Alle disse facinerende udsigter ser du fra din motorcykel, når vi kører rundt på de små veje.
Små hyggelige byer overalt hvor vi kommer frem.Rejsedatoer
Startsted
Billund eller Københavns Lufthavn.
Pris
MOTORCYKEL: 18.600,00 dkr. pr.person i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse kr.2.800,00
Tillæg for udrejse fra Billund kr.750,00
BAGSÆDEPASSAGER: 13.750 dkr.
Tillæg for udrejse fra Billund kr.750,00
INKLUDERET: I prisen er alle overnatninger, morgenmad (M) alle dage,5 frokoster (F), 6 aftensmad (A). Flybillet samt leje af motorcykel.(standard motorcykel f.eks.Honda 650, kan opgraderes mod merpris) Lufthavnstransfer.
Dansk rejseleder. Betaling til rejsegarantifond.
IKKE INKLUDERET: Bensin og drikkevarer og evt. entreer.

Ret til ændringer forbeholdes.
Slutsted
Billund eller Københavns Lufthavn.
Varighed
8 dage
Motorcykeltype
Denne tur er på lejede motorcykler.
Rute
På denne rundtur ser vi de mest interressante og facinerende veje og byer på næsten hele øen.
Ialt kører vi cirka 800 km.
Ikke megen tung trafik udenfor byerne.
Hviledage
2 hviledage og 5 køredage.

Overnatning
Gode turisthoteller.
Highlights
Et fantastisk landskab. Gode køreveje.
Storslåede strande. Vinmarker og olivenlunde.
Facinerende udsigter, duftende Marki.
Små hyggelige byer og god mad.
Ekstra:
Informationsmøde afholdes, herunder udlevering af kortmateriale over Korsika, program mv. samt Moto-Mundo T-shirt.

Turen dag for dag

Dag 1


Afgang Danmark ankomst Korsika.

Vi lander i Bastia som er en af de større byer på Korsika byen ligger smukt med udsigt til Italien. Transfer til hotellet i Lucciana, få kilometer fra Lufthavnen.
Indkvartering og aftensmad.
A
Dag 2


Bastia - Monticello km.115

Vi lægger ud med at hente vore motorcykler og kører derefter en fantastisk flot tur mod vest omgivet af høje bjerge, vi får den ene store naturoplevelse efter den anden, sving for sving. M+F+A
Dag 3


Monticello - Corte - Ajaccio km.260

Fra Monticello langs kysten ved Algajola som er en hyggelig og afslappet by og et af de bedste surfsteder på øen. Vi kører videre af små snoede veje i dette fantastiske nordkorsikanske landskab. Gør et kaffestop i en lille bjergby. Frokosten indtages i Corte. Corte ligger som en uindtagelig fæstning midt i det svært fremkommelige bjerglandskab. Corte huser Korsikas eneste universitet og er øens 4. største by. Efter frokosten fortsætter vi til Ajaccio for en overnatning. Napoleon er født og opvokset i Ajaccio. M+F+A
Dag 4


Ajaccio - Sartene km.110

En kort, men igen en meget, smuk køredag langs Ajacciobugten til Sartene. Sartene siges at være den mest korsikanske by af dem alle. Sartene er hovedbyen i regionen Le Sartenais og ligger majestætisk på en bjergtop cirka 13 km fra kysten og med vidt udsyn over det sydkorsikanske bakkede landskab.
M+F+A
Dag 5


Sartene - Bonifacio - Sartene km.190

I dag tager vi en rundtur i det sydkorsikanske landskab. Kaffen indtages i Bonifacio, en af øens største turistattraktioner på grund af dens beliggenhed. Byen ligger som en uindtagelig fæstning på toppen af et bjerg, med 70 meter lodret fald ned til havet. Efter Bonifacio kører vi mod nord langs vestkysten, besøger Porto-Vecchio som er Korsikas svar på Saint Tropez inden vi begiver os videre til vort frokoststed i Solenzara. Fra Solenzara kører vi på tværs af øen, igen gennem et meget smukt og bjergrigt område hvor enhver motorcyklists drømme om sving vil blive indfriet. Mulighed for en sejltur i Bonifacio for at se byen og de høje skrænter fra søsiden. M+F+A
Dag 6


Sartene - Bastia km.175

Rundturen på Korsika er ved at være slut, i dag kører vi tilbage mod vort udgangspunkt, nemlig Bastia. Undervejs gør vi et stop i en smuk kystby med en livlig aktivitet omkring havnen. Vi når tilbage til Bastia i tid til at udforske området lidt mere, eller måske en svømmetur i det lune hav. Vi går en aftentur langs den imponerende havnepromenade, runder citadellet i den gamle bydel hvor det emmer af liv i de små gader.
M+F
Dag 7


Dagstur km.140

For dem der har lyst til mere eventyr er der en rigtig flot køretur langs kysten rundt på "Cap Corse" det nordligste man kan komme på Korsika.
Aflevering af motorcykler sidst på eftermiddagen.
Farvel til Korsika afskedsmiddag.
M+A
Dag 8


Afgang Korsika til Danmark.

Besøg de store markeder i byen inden afgang. Utallige korsikanske specialiteter kan smages og købes. Ankomst Danmark.
M
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.