Cuba. Caribisk varme og charme - 22 dage

Cuba + din egen motorcykel = motorcykeleventyr i SÆRKLASSE. Det er 10. år at Moto Mundo rejser til Cuba.Oplev Cuba på den "rigtige" måde.

Vi står klar med din EGEN motorcykel i Havanna. Den fragter vi over. Nu kan du køre fra Havanna østpå igennem cowboyland, appelsinlunde og sukkerrørsplantager så langt øjet rækker.Langs nord og sydkysten,samt vestpå helt ud til Cubas spids. Oplev Castros unikke blanding af socialisme og salsa - før det er for sent! Havanna, en af verdens mest forførende byer, venter på dig - og de tropiske strande, de grønne bjerge, de historiske byer, og den ualmindelig imødekommende befolkning. Turen forener de sjoveste motorcykelveje med gode hoteller, de smukkeste strande og Cubas kultur og samfund - guidet af Søren Vestergaard som nu har kørt Cuba rundt 8 gange på motorcykel og kender landet indgående. I februar er vinden varm og mild på Cuba. Nyd Cuba på din egen motorcykel. Nyd livet! Cuba skal ikke opleves gennem tonede ruder i en afkølet bus. Cuba skal opleves blandt de lokale i deres naturlige element hvor vi også kommer.Rejsedatoer
Startsted
København eller Billund
Pris
MOTORCYKEL: 39.900 dkr,flybillet,mc-fragt og næsten fuld forplejning alle dage (se under de enkelte dage),alle overnatninger,Cubansk nummerplade og ansvarsforsikring.Bustransfer til og fra lufthavn.Guided byrundtur i Havana, Festmiddag.Betaling til rejsegarantifond.
BAGSÆDEPASSAGER: 31.700 dkr,flybillet og næsten fuld forplejning alle dage (se under de enkelte dage)overnatninger mv.
Maximum antal deltagere: 15.Turen gennemføres ved minimum 10 deltagere.Tillæg for enkeltværelse 3.400 dkr.
Dansk rejseleder samt Cubanske lokalguider.
Inden afrejse afholdes der informationsmøde, hvor der også udleveres tur T-shirt samt kortmateriale over destinationen.
IKKE INKLUDERET: Bensin,visum,drikkevarer, shows,P-afgifter samt frokost/aftensmad de få dage hvor du er på egen hånd.
Ret til ændringer i program forbeholdes.
Slutsted
København eller Billund
Varighed
22 dage
Motorcykeltype
Vi sørger for at din egen motorcykel står parat i Havanna. Turen kan køres af alle typer motorcykler. Eller gør brug af en af vore lejecykler eller tag med i udlejningsbil.
Rute
I alt ca.3000 km, 200-300 km om dagen. Vejene er brede og asfalterede, men i dårlig stand. Lidt, og langsom trafik.
Hviledage
Vi har dobbeltovernatning de fleste steder, hold hviledag eller tag med på udflugt.

Overnatning
Gode og nøje udvalgte overnatningssteder. Private hjem, lokale hoteller, all-inclusive strandhotel og klassiske hoteller i Havanna
Highlights
Havanna, Vinales, Varadero, Trinidad og Santa Clara mm. Varme, rom, Salza, caribisk musik, gamle amerikanerbiler, afslapning samt fantastiske strande. Delfinshow,besøg på krokodillefarm, cigarfabrik mv.Køretur i gammel amerikanerbil til El Moro.
Ekstra:
Din motorcykel vil blive sejlet, i en container, fra Danmark 6-8 uger før din afrejse og er retur i Danmark ca. 6 uger efter din hjemkomst. Fragt, ansvarsforsikring og cubansk indregistrering er inkluderet i rejsens pris. Der kræves ikke dansk indregistrering.
Informationsmøde afholdes i november måned, herunder udlevering af kort over Cuba samt Moto Mundo Cuba T-shirt.Vi er værter ved en let frokost til informationsmødet.

Turen dag for dag

Dag 1


Afgang Danmark ankomst Cuba.

Afgang København eller Billund,over Paris eller Amsterdam til Havanna.Vi bliver modtaget i lufthavnen af vor cubanske guide og kører samlet i bus til vort hotel hvor motorcyklerne venter på os.
Forplejning på fly samt aftensmad efter ankomst.
Dag 2


Goddag til motorcyklerne og Havanna.

Motorcyklerne skal indregistreres med cubanske nummerplader og derefter den første køretur i Havana. Guided gåtur i Old Havanna.
M+F+A
Dag 3


Havana

Dagen til fri afbenyttelse i Havana, Vi kører en tur i byen, kigger igen lidt på de forskellige seværdigheder. Mulighed for at besøge den verdensberømte cabaret Tropicana, om aftenen.
M+A
Dag 4


Havana - Matanzas km 130

I dag en kort køretur til Matanzas. Undervejs besøger vi Hemingsways hus, som nu er et museum og står fulstændig som den dag i 1960 hvor han forlod Cuba. Huset ligger i udkanten af Havana.
M+F+A
Dag 5


Matanzas - Santa Clara km 200

Vi kører mod Santa Clara og følger den gamle 2 sporede landevej, Carretera Central. Det område vi kører igennem er rygraden i Cubansk landbrug. Frugtplantager, rismarker,grøntsager og enorme kvægfarme fylder landskabet.
M+F+A
Dag 6


Santa Clara

Dagen er til fri afbenyttelse,men den kommer helt sikkert til at stå i Che`s tegn. Santa Clara er Che Guevara`s by.En meget spændende og levende by. Her kommer vi til at bo i private cubanske hjem.Besøg på cigarfabrik.
M
Dag 7


Santa Clara - Camagüey km 290

Vi skal nu videre.I dag bliver det turens længste strækning,hvorfor vi starter med at tage den 8-sporede motorvej,så langt som den nu går.Vi skal til Camagüey,som er Cuba`s tredjestørste by,grundlagt i 1514.
M+F+A
Dag 8


Camagüey

Dagen er til fri afbenyttelse,se den historiske by eller tag evt.med på en lille udflugt.For dem der har lyst kører vi en tur til en kridhvid sandstrand, Playa Coco, på nordkysten Ca.km 220 ialt.
M+A
Dag 9


Camagüey - Mayajigua km 250

Dagen i dag bringer os til nordkysten.Vi tager de mindre veje mod Moron. Efter frokosten ved en spændende lagune går turen videre til vort næste hotel. Hotellet ligger ved landevejen mellem Mayajigua og Jaguajay. Her er der små huse med palmeblade på taget. De er fordelt rundt mellem kongepalmerne og løsgående dyr. Bar ved svømmepølen samt termisk bad.
M+F+A
Dag 10


Mayajigua - Trinidad km 150

Turen i dag fører os fra nordkysten til Trinidad på sydkysten.Vi krydser motorvejen ved Sanchi Spiritus og gør her et frokostophold inden de sidste 75 km til Trinidad.
M+F
Dag 11


Trinidad

Dagen i dag er til fri afbenyttelse,men der er mulighed for at komme ud og svømme med delfiner.(Tilmelding nødvendigt).Trinidad er en meget gammel og flot uspoleret koloniby og den er på Unesco`s verdensarvsliste.
M
Dag 12


Trinidad

Nyd Trinidad eller den nærliggende strand ved La Boca eller tag med på en udflugt i bjergene og regnskoven bag Trinidad. Vi kører op gennem Topes de Collantes og nyder udsigten over Trinidad og havet. Drikker kaffe i regnskoven, besøger en fattig bonde med den mest fantastiske natur i baghaven, videre til et privat hjem nær Hanabalila hvor frokosten indtages.
M+F
Dag 13


Trinidad - Varadero km 330

Endnu en dejlig lang køretur venter os. Vi skal tilbage mod Havana, men kun til Varadero. Igen kører vi på tværs af Cuba, gennem et dejligt afvekslende landskab. Undervejs besøger vi en krokodillefarm og spiser frokost.
Varadero er kendt af de fleste charterturister, her finder man nemlig nogen af de bedste badestrande på Cuba.
M+F+A
Dag 14


Varadero

Total afslapning ved stranden, en rigtig dase dag. Et "All inclusive hotel" Mad og drikkevarer inkluderet.
Dag 15


Varadero - Soroa km 250

Ved middagstid begiver os nu af små veje gennem små søvnige provinsbyer,syd om Havana.En spændende dag i et område hvor turister normalt ikke kommer,men hvor vi til gengæld møder kontrasterne til det Varadero som vi lige har forladt,det ægte Cuba.
M+F+A
Dag 16


Vinales

For dem der ikke vil ligge ved svømmepølen hele dagen, venter der en pragtfuld udflugt i "Parque Nacional de Vinales" Vi besøger bla. "Cueva del Indio" hvor man følger en snørklet kalkstenstunnel ned til en underjordisk flod. Vi bliver sejlet i motorbåd ud igen.
M+A
Dag 17


Soroa - Maria la Gorda km 235

Vi skal længere mod vest gennem Pinar del Rio provinsen og dermed tobaksmark efter tobaksmark, til Cuba`s vestligste spids. Vort hotel ligger i strandkanten, hvorfor det også er et eftertragtet dykkerparadis.
M+F+A
Dag 18


Maria la Gorda

Slappe af,nyde det fantastiske vand. Om eftermiddagen kører vi en tur (2x 80km) hvor vi bla. skal besøge et fyrtårn og en marina. Denne marina er det vestligste punkt på Cuba. Her på Cabo de San Antonio laver de efter sigende Cuba`s bedste Mohito. I området vi kører igennem lever der mange leguaner, så der er gode muligheder for at se en eller flere på denne tur.
M+A
Dag 19


Maria la Gorda - Havana km 310

I dag kører vi tilbage til Havana. Gennem den ene tobaksmark efter den anden. Vi spiser frokost i Pinar del Rio. Om aftenen bliver vi afhentet i gamle amerikanerbiler og kørt over på den anden side af indsejlingen til Havana. På fortet El Morro skydes solen over Havana ned hver aften.
M+F+A
Dag 20


Havana - Mariel km 60

Fra morgenstunden kører vi ud for at pakke motorcyklerne i containeren. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.Rommuseum, bilmuseum, Park Central, tobaksfabrik, gader, stræder og torve, musik og dans. Afskedsmiddag og farvel til Cuba for denne gang.
M+A
Dag 21


Havana

Dagen til fri afbenyttelse.Alt det du ikke nåede i går,købe de sidste souvenir`s, eller blot slendre en tur langs Malecon`en.Afgang med bus til lufthavnen sidst på eftermiddagen.
M
Dag 22


Cuba - Danmark km ca. 8500

Vi lander alle i Paris/Amsterdam efter godt 8 timers flyvetid. Herfra videre med fly til København eller Billund.
Forplejning på flyveturen.
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.