CUBA. CARIBISK VARME OG CHARME - 15 DAGE

Cuba + din egen motorcykel = motorcykeleventyr i SÆRKLASSE. Det er 8 år i træk at Moto Mundo rejser til Cuba.

Vi står klar med din EGEN motorcykel i Havanna. Den fragter vi over. Nu kan du køre fra Havanna østpå igennem cowboyland, appelsinlunde og sukkerrørsplantager så langt øjet rækker. Langs nord og sydkysten. Oplev Castros unikke blanding af socialisme og salsa - før det er for sent! Havanna, en af verdens mest forførende byer, venter på dig - og de tropiske strande, de grønne bjerge, de historiske byer, og den ualmindelig imødekommende befolkning. Turen forener de sjoveste motorcykelveje med de gode hoteller, de smukkeste strande og Cubas kultur og samfund - guidet af Søren Vestergaard som har kørt Cuba rundt 7 gange på motorcykel og kender landet indgående. I februar er vinden varm og mild på Cuba. Nyd Cuba på din egen motorcykel. Nyd livet! Cuba skal ikke opleves gennem tonede ruder i en afkølet bus. Cuba skal opleves blandt de lokale i deres naturlige element hvor vi også kommer.

Rejsedatoer
Startsted
København eller Billund.
Pris
MOTORCYKEL: 32.500 dkr,flybillet,mc-fragt og næsten fuld forplejning alle dage (se under de enkelte dage),alle overnatninger,Cubansk nummerplade og ansvarsforsikring.Bustransfer til og fra lufthavn.Guided byrundtur i Havana, afskedsmiddag.Betaling til rejsegarantifond.
BAGSÆDEPASSAGER: 25.600 dkr,flybillet og næsten fuld forplejning alle dage,alle overnatninger. Maximum antal deltagere: 15.Turen gennemføres ved minimum 10 deltagere.
Dansk rejseleder samt Cubansk guide.
Inden afrejse afholdes der informationsmøde, hvor der også udleveres kortmateriale over destinationen.
IKKE INKLUDERET: Bensin,drikkevarer, shows,visum samt frokost/aftensmad de få dage hvor du er på egen hånd.
Ret til ændringer i program forbeholdes.
Slutsted
København eller Billund.
Varighed
15 dage
Motorcykeltype
Vi sørger for at din egen motorcykel står parat i Havanna. Turen kan køres af alle typer motorcykler. Eller gør brug af en af vore lejecykler eller tag med i udlejningsbil.
Rute
I alt ca.2300 km, 200-300 km om dagen. Vejene er brede og asfalterede, men i dårlig stand. Meget lidt, og langsom trafik.
Hviledage
Overnatning
Gode og nøje udvalgte overnatningssteder. Private hjem, lokale hoteller, all-inclusive strandhotel og klassiske hoteller i Havanna.
Highlights
Havanna, Trinidad og Santa Clara mm. Varme, rom, Salza, caribisk musik, gamle amerikanerbiler, afslapning samt fantastiske strande.
Ekstra:
Din motorcykel vil blive sejlet i en container fra Danmark 6-8 uger før din afrejse og retur til Danmark ca. 6 uger efter din hjemkomst. Fragt, ansvarsforsikring og cubansk indregistrering er inkluderet i rejsens pris. Der kræves ikke dansk indregistrering.
Informationsmøde afholdes, herunder udlevering af kort over Cuba,samt Moto Mundo T-shirt inden afrejse.

Turen dag for dag

Dag 1


Danmark -Cuba

Afgang København eller Billund,over Paris til Havana.Vi bliver modtaget i lufthavnen af vor cubanske guide og kører samlet i bus til vort hotel hvor motorcyklerne venter på os.
Dag 2


Goddag til motorcyklerne og Havana

Motorcyklerne skal indregistreres med cubanske nummerplader og derefter tager vi den første køretur i Havana.Guided gåtur i "Old Havana".
Dag 3


Havana

Dagen til fri afbenyttelse i Havana, Vi kører en tur i byen, kigger igen lidt på de forskellige seværdigheder. Mulighed for at besøge den verdensberømte cabaret Tropicana, om aftenen.
Dag 4


Havana - Matanzas km 130

En kort køretur i dag til Matanzas. Undervejs besøger vi Hemingways hus som nu er et museum og står fulstændig som den dag i 1960 hvor han forlod Cuba.Huset ligger i udkanten af Havana.
Dag 5


Matanzas - Santa Clara km 200

I dag kører vi mod Santa Clara, vi følger den gamle 2 sporede landevej, Carretera Central. Det område vi kører igennem er rygraden i Cubansk landbrug. Frugtplantager,rismarker,grøntsager og enorme kvægfarme fylder landskabet.
Dag 6


Santa Clara

Dagen er til fri afbenyttelse, men den kommer helt sikkert til at stå i Che`s tegn.Santa Clara er Che Guevara`s by.En meget spændende og levende by. Her bliver vi inkvarteret privat.
Dag 7


Santa Clara - Carmagüey km 290

Vi skal nu videre.I dag bliver det en af turens længste strækninger,hvorfor vi starter med at tage den 8-sporede motorvej,så langt som den går.Vi skal til Camagüey,som med sine 280.000 indbyggere er Cuba`s tredjestørste by,grundlagt i 1514.
Dag 8


Camagüey

Dagen er til fri afbenyttelse,se den historiske by eller tag evt.med på en lille udflugt.For dem der har lyst kører vi en tur til en kridhvid sandstrand, Playa Coco, på nordkysten Ca.km 220.
Dag 9


Camagüey - Mayajigua km 250

Dagen i dag bringer os til nordkysten.Vi tager de mindre veje mod Moron.Efter frokosten ved en spændende lagune,går turen videre til vort næste hotel.Hotellet ligger ved landevejen mellem Mayajigua og Jaguajay,her er der små huse fordelt rund mellem kongepalmerne og løsgående dyr.Bar ved svømmepølen samt termisk bad.
Dag 10


Mayajigua - Trinidad km 150

Turen i dag fører os fra nordkysten til Trinidad på sydkysten.Vi krydser motorvejen ved Sancti Spiritus og gør her et frokostophold,inden de sidste 75 km til Trinidad.
Dag 11


Trinidad

Dagen i dag er til fri afbenyttelse,men der er mulighed for at komme ud og svømme med delfiner.(tilmelding nødvendigt)Trinidad er en meget gammel og flot uspoleret koloniby,den er på Unesco`s verdensarvsliste.Musik og dans på torvet om aftenen.
Dag 12


Trinidad (Frokostturen km.165)

Nyd Trinidad eller den nærliggende strand ved La Boca eller tag med på en udflugt i bjergene og regnskoven bag Trinidad. Vi kører op gennem Topes de Collantes og nyder udsigten over Trinidad og havet. Drikker kaffe i regnskoven, besøger en fattig bonde med den mest fantastiske natur i baghaven, videre til et privat hjem nær Hanabalila hvor frokosten indtages.
Dag 13


Trinidad - Havana km 380

Endnu en dejlig lang køretur venter os,vi skal tilbage til Havana.Igen kører vi på tværs af Cuba,igennem et dejligt afvekslende landskab.
Vi besøger en Krokodille farm og spiser frokost der, inden vi kører videre mod Havana.
Dag 14


Havana

Fra morgenstunden kører vi ud for at pakke motorcyklerne i containeren. Ellers er dagen til fri afbenyttelse.Alt det du ikke nåede i går,købe de sidste souvenir`s, eller blot slendre en tur langs Malecon`en.Afgang med bus til lufthavnen.
Dag 15


Cuba - Danmark

Turen går hjem til Danmark
Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.