MC OG BADEFERIE I KROATIEN - 18 dage

Tag med på denne spændende tur til Kroatien. Gennem Østrig, Italien, Slovenien og Kroatien. Foruden en masse gode oplevelser undervejs får du 2 dage i Dubrovnik samt 8 dages ophold på et resort ved den kroatiske adriaterhavskyst samt 2 dage på Istrien mv.

Rejsedatoer
Startsted
Hamborg
Pris
MOTORCYKEL: 16.800,00 kr. pr.person i delt dobbeltværelse.Tillæg for enkeltværelse 2.600,00 kr.
BAGSÆDEPASSAGER: 14.900,00 kr.
INKLUDERET:i prisen er alle overnatninger og morgenmad (M), 5 frokoster (F), 6 aftensmad (A). Biltog fra Hamburg til Innsbruck og retur. Sikker parkering om natten på hele turen.
Betaling til rejsegarantifond.
IKKE INKLUDERET:Bensin og drikkevarer.
Strækninger med vejafgift.
Slutsted
Hamborg
Varighed
18 dage
Motorcykeltype
Denne tur kræver ikke nogen speciel type motorcykel.
Rute
Turen går med biltog fra Hamburg til Innsbruck, videre gennem Østrig, Italien, Slovenien til Kroatien. Der benyttes ikke samme rute gennem de nævnte lande,på den første dag mod sydens varme, kører vi en transportstrækning på motorvej men ellers følges Adriaterhavs-kysten på store dele af ruten. På vejen nordpå igen køres der en rute inde i landet, delvis væk fra kysten,de sidste 2 dage på Istrien, inden biltoget hjem. Stort udflugtsprogram for de 8 dage ved Biograd na Moru.
Hviledage
Mange, hvis du ønsker det. Du har 8 dage i Biograd na Moru hvor du kan vælge at ligge ved stranden eller gøre brug af vores mange forslag til udflugter, korte som lange ture, alle dage.

Overnatning
Gode 3 og 4 stjernede hoteller,pensioner mv.
Highlights
Brennerpasset på grænsen mellem Østrig og Italien. Den Kroatiske adriaterhavskyst, nationalparker mv. Sol,varme,strand. Storslået natur. 8 dage på egen hånd ved adriaterhavskysten i Biograd na Moru. Flotte nationalparker, bjerge med spændende små byer.
Ekstra:
Informationsmøde afholdes, herunder udlevering af kortmateriale over Kroatien samt Moto-Mundo T-shirt, inden afrejse. Vi er værter ved en let frokost til informationsmødet.

Turen dag for dag

Dag 1


Danmark - Innsbruck

Med biltog fra Hamburg til Innsbruck. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at køre til Innsbruck, hvor vi så alle mødes.
A
Dag 2


Innsbruck - Manzano km 300

Vi starter med en køretur ud af Østrig, et smut ind i Italien, via Brennerpasset, til vort første overnatningssted som ligger kun 30km fra Adriaterhavet, øst for Venedig.
M+F+A
Dag 3


Manzano - Senj km 200

Senj er en af de ældste byer i den nordlige del af Adriaterhavet. Den ligger ved havet, ved foden af bjerget Kapela og Velebit som er det største bjerg i Kroatien. Senj ligger på kystvejen, der forbinder Rijeka til den sydlige del af landet, før opførelsen af motorvejen var dette en vigtig rute for alle turister, der rejste mod syd. Symbolet for byen Senj er fæstningen Nehaj som blev bygget tilbage i 1558, og var centrum for Uskoci der med stor succes forsvarede byen mod en stærk hær fra det Osmanniske Rige.
M+F+A
Dag 4


Senj - Dubrovnik km 480

Vi snupper et stykke på motorvej men fortsætter ellers vores tur sydpå langs Adriaterhavets flotte kyst og kommer ret tidligt til Dubrovnik. Vi bruger resten af dagen på at opleve denne spændende by. Gå evt.en tur på den 25 m høje og næsten 2 kilometer lange bymur, som siden 1500 tallet har beskyttet Dubrovnik mod søsiden.
M+F+A
Dag 5


Dubrovnik

Dem der skal videre til Albanien forlader jer fra morgenstunden. Benyt dagen i dag til at udforske Dubrovnik, den spændende marina og omgivelserne i Dubrovnik.
M
Dag 6


Dubrovnik - Biograd na Moru. km 330

En storslået køredag langs kysten, en lille tur igennem Bosnien og videre til 8 dages afslapning ved kysten i Biograd na Moru.
M
Dag 7


Biograd na Moru.

Biograd na Moru camp resort ligger lige ud til den kroatiske adriaterhavskyst. Her har i nu en uge på egen hånd. Ved stranden eller tag på udflugter.
M
Dag 8


Biograd na Moru.

Kroatien er berømt for sine mange og flotte nationalparker, i rimelig afstand fra Biograd na Moru kan du besøge f.eks. Plitvice Lakes National Park, Krka National Park og Paklenica National Park.
M
Dag 9


Biograd na Moru.

Glem ikke at besøge Nin med det meget lille kapel fra det 9.århundrede, samtidig er Nin berømt for sin saltudvinding og sit saltmuseum.
M
Dag 10


Biograd na Moru.

Kun 30km nord for Biograd na Moru ligger en af de større kroatiske byer, nemlig Zadar, cirka 75.000 indbyggere. Zadar er et besøg værd med sine mange historiske steder og forskellige attraktioner. På havnefronten kan du bla. høre et vandorgel og samme sted er der et lysshow som er styret af solen.
M
Dag 11


Biograd na Moru.


M
Dag 12


Biograd na Moru.


M

Dag 13


Biograd na Moru.


M
Dag 14


Biograd na Moru.

Vi er nu tilbage fra Albanien, håber i har nyt friheden og har haft mange gode oplevelser.
M+A
Dag 15


Biograd na Moru - Porec km 330

I dag en rigtig flot tur med mange sving langs adriaterhavskysten til Porec som er en af perlerne på Istriens kyst ved Adriaterhavet. Ca.17.000 indbyggere og en hyggelig badeby. Ren afslapning.
M+F
Dag 16


Hviledag

Gå på opdagelse i den gamle by, og tag en svømmetur i det varme Adriaterhav inden hjemturen i morgen.Eller hvad med et besøg i de nærliggende Jama Baredine grotter. Her er der også et traktor museum som nabo.
M+A
Dag 17

Porec - Innsbruck km 440

Vi starter tidlig ud og får en flot dag ud af Kroatien, gennem Slovenien, en bid af Italien og gennem de flotte bjerge i Sydtyrol til Innsbruck i Østrig.
M+F
Dag 18

Ankomst Hamburg med biltog 08.53.

Gå til siden med PRAKTISK INFORMATION


Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.