Det siger deltagerne

Hvad vores rejsefæller siger.
Hans Jørgen. Cuba 2018:
Cuba turen var en fantastisk oplevelse som man næsten dagligt tænker på.2018 turen var min 3 tur med Søren og Helle til Cuba og nok ikke den sidste.Ulrik. Cuba 2018:
Super god tur. Kæmpe oplevelse.
Fie og Troels. Georgien 2019:
Endnu engang tak for en fin tur.Rene. Georgien 2019:
Tak Søren for en fantastisk tur rundt i Georgien, måtte gerne have været længere.Ole. Georgien 2019:
Tak for en meget spændende tur og godt selskab.Ove. Georgien 2019:
Tak for en dejlig tur.Steen. Albanien 2018.:
Hej Søren.
Tak for nogle gode dage i Albanien mm.
Har egentligt ikke negative ting at fremhæve. En meget positiv ting, er din måde med måltiderne på, som er bestilt, inden vi sætter os til bords. Det fjerner megen unødig diskussioner om hvem fik hvad. Du har en rolig og afslappet måde at være sprechmeister på - rigtig fint. Jeg foretrækker korte køredage med slut tidligt på eftermiddagen, så der et pusterum inden mad til diverse gøremål. Det havde du arrangeret fint. Godt med udlæg ved måltider for væske mm og fint med at der ikke er en fælles benzinkonto
Måske vi ses igen. Steen
Carsten. Albanien 2018:
Hej Søren
Det var en super god tur, og specielt følgende, er ting jeg prioriterer:
Små Hoteller / B&B / Pensioner som ligger centralt i forhold til byen.
God rengøringsstandard på overnatningsstederne.
Ruter med god variation i forhold til både veje og natur, og som er afstemt i forhold til dagsetapen. Det er helt OK at tage nogle kilometer på motorvej.
At der er god tid til de enkelte dagsetaper/ture, og at det er ikke et mål i sig selv at være tidligt fremme/tilbage fra dagens tur, foretrækker at nyde kørslen.
At der gives god information om dagens tur.
At alle får mulighed for at være klar om x minutter efter en pause (information).
At deltagerne er gode til at holde øje med den som køre bagved.
At der ikke foretages overhalinger hvor det ikke giver så meget mening, specielt i tæt trafik, eller hvor vi alligevel skal holde pause kort tid efter.
Endnu en gang, tak for dejligt selskab, det var en rigtig god gruppe.
Med venlig hilsen Carsten
John. Baltikum 2018:
Kære Helle&Søren
Tak for turen, den levede fuldt ud op til mine forventninger om en mc-rejse.
Nina og Hjalte. Albanien 2018:
Tak for en stor oplevelse og en flot tur til Albanien. Du var en kompetent guide og havde styr på det hele.Ole. Albanien 2018::
Alt i alt en fremragende tur, til den rigtige pris. Hoteller og mad var klart over min forventning. Også de daglige ture var generelt rigtig gode.
Laver du en anden tur der "fanger" mig, deltager jeg gerne igen.

Jens. Albanien 2018::
Tak for en rigtig god tur. Noget af det der gjorde den god, var det sociale. Der var ingen dominerende gruppe, og der blev taget et rimeligt hensyn til os, der ikke var helt så gode.Albert. Albanien 2018::
Mange, mange tak for en meget god og meget spændende tur. Et herligt selskab af folk som du så rigtigt sagde.
Her lidt kommentarer:
Veje og turplanlægning: Rigtig rigtig god, tydeligt at vi her havde nytte at dine foregående ture, dejligt. Flot at komme til at køre i alt i 8 lande på turen og fint med de små færgeoverfarter ind imellem. God balance mellem motor- og landevej samt grusvej.
Overnatninger: Fine og herligt varierede, svarede fint til hvad du anfører i program på hjemmesiden. Alle var velbeliggende. Over forventning faktisk. Ludbreg måske i første omgang lidt lala..men det var jo transport mod Østrig og afveksling ift. at tage samme som på udturen. Byen vandt faktisk ved at vi fik koblet pilgrimshistorien på…samt dit fine arrangement med pigeskolen J
Mad : Flot og varieret, absolut glimrende og spændende. Og herligt med de lejlighedsvise super placeringer (fx Mostar) og/eller kulinariske højdepunkter.
Vejr : I særklasse.
Folk er, som du både nævnte og skriver på hjemmeside forskellige. Din facon er herligt fin og afslappet, du inviterer fint kommentarer, forslag mv. og er åben overfor fravigelse/tilpasning af plan. Også ganske fint og spændende at fx ruter ikke nødvendigvis er 100 % fastlagt men også fra din side kan varieres.
Alt i alt en meget fin og spændende tur der fuldt (og mere til) levede op til forventningerne. Dette fortæller jeg gerne til folk der spørger herom.

Hans Jørgen. Cuba 2018::
Super tur igen, nu for 3. gang til Cuba med Moto Mundo og ikke sidste.Rene. Cuba 2018::
Stor tommelfinger op.Ejvind. Cuba 2018::
Mange tak for sidst, det var en fantastisk tur, med alt hvad det indebar.
Har slet ingen kritik, kun ros da i begge to, jo altid prøvede at gøre det bedste i kunne.
Regner også bestemt med at tage med på en tur næste år. 
Claus. Albanien 2017::
Hej Søren og Helle
Allerførst, tak for en spændende tur. Jeg fik oplevet en del af det Albanien jeg havde forestillet mig. Europas fattigste land. Et samfund i udvikling. En fornemmelse, for en ikke kun vilkårlig udvikling, men også med tanke for løsning af nogle af de gennerelle vestlige udfordringer. En ungdom som søger mod storbyen - skatteregulering, fint. Aldrig set så mange Mercedes Benz - en stor del af dem savner vi sikkert i det nordlige eu. Landet med den støreste kriminalitet også organiserede. Men vi mistede ikke engang en kuglepen!
Flotte landskaber, spændende veje, sving og fornemmelse af afstand - mange timer i sadlen. Transportetaperne også afvekslende, nogle endda udfordrende. Dog altid tryg kørsel!
Overnatninger af vekslende standard, men bestemt gode og spændende alternativer til “Scandic”.
Og hold da h… kæ.. en gang spændende og variet kost - fra mortor-vejs-sandwich, til gourmet
Helle gjorde en helt suveræn indsats for at glatte vor vej - lagde ud og lavede regneskab. En stor aflastning for os andre.
I tilbageblik en fin og horisontudvidende tur - nyder billeder og minder.
De allerbedste hilsner.
Claus
Carsten. Albanien 2017::
Hej Søren!

Endnu engang tak for en god tur til Albanien.
Skøn tur, flot natur, og ikke mindst god mad, du kan godt advare nye gæster om risikoen for at tage på i vægt på turen ;-)
Vedr. Mostar, så er jeg meget glad for at vi besøgte byen, og at vi var indkvarteret centralt.
Som vi har talt om er programmet på turen, tæt pakket, men på den anden side ved jeg ikke hvad jeg ville vælge fra.
Jeg har gode billeder og video fra MCen som jeg gerne deler.
mvh Carsten

Rita og Ivan. Albanien 2017::
Tusind tak for en fantastisk tur, det var en meget smuk og interessant tur. Vi glæder os til at tage en tur med jer en anden gang
Knus og kærlig hilsen
Tina. Albanien 2017::
Tusind tak for den fantastiske tur til Albanien, som har beriget mit liv. Dejligt turguide selskab, hoteller mv.Ole. Norge 2017:
Tak for nogle gode oplevelser og tak for behageligt sammenvær til hele holdetFie og Troels. Korsika 2017:
Kære Søren og Helle

Endnu engang tak for en veltilrettelagt MC tur på Korsika. Gode hoteller, gode veje, godt vejr. Fin gruppe. Vi er i gang med at se billeder fra turen.

God tur til Norge og Albanien.
De bedste hilsener fra Fie og Troels


Ib. Korsika 2017:
Jeg deltog for første gang i et Moto Mundo arrangement på turen til Korsika.
Her havde vi en fantastisk uge, hvor vi udforskede mange hjørner af denne fantastiske ø, med en natur, der byder på storslåede indtryk og mange inspirerende kørsels udfordringer.

Alt på turen klappede og fungerede med god tur planlægning, fine bosteder og ikke mindst en velstruktureret og engageret afvikling fra Sørens og Helles side. Vi var en mindre gruppe, hvilket medførte at stemningen blev hyggelig og familie lignende, uden at være anmassende. Først og fremmest var der mange koncentrerede timer på de snoede bjergveje og dermed tid til det vigtigste - MC køreriet!

Tak for denne gang - vi ses igen.
Flemming. Tatra 2017:
En fantastisk mc tur arrangeret og leveret af Moto Mondo.
Nu havde jeg tiden og så skulle det være.
Jeg er begejstret over turen, det jeg gik efter fik jeg.
Jeg elsker at køre motorcykel, lange strækninger, også på dårlige øde veje uden for lands lov og ret og ved den lokale befolkning, og det virkelige liv i de respektive kulturer (med og uden plastikstorke).
En af det store kontraster jeg oplevede på turen var hest med vogn og løstlæsset hø i Chokolow for senere på dagen, at se 3 af verdens største mejetærskere i arbejde på en mark.
Der var en god og hyggelig stemning med kærlige drillerier mellem turens deltagere.
Jeg fik det jeg kom efter og lidt til.


Erland. Cuba 2017:
En hel fantastisk tur.:
Kristen. Norge 2016::
Vi vil gerne sige tak for en rigtig fin MC tur.
Det var vores første MC tur til Norge - og det var en meget positiv oplevelse.
Turen fungerede fint og det er vel næppe Moto Mundos skyld at vi fik et par byger for meget; men dette kunne ikke ødelægge oplevelserne af/i naturen og den gode stemning, som Hjalte og de øvrige deltagere var med til at skabe.
Alt i alt en fantastisk tur, som vi gerne vil takke for.
Skulle vi foreslå ændringer, kunne det blot være at få Norge til at sænke prisniveauet; men det er vel udenfor jeres formåen :-)
Else og Kaj Verner. Norge 2016::
Det var fedt at komme op over højfjeldet og ned igen mange gange, i stedet for at køre igennem mange tunneler. Vi var overraskede over så forskellige landskaber højfjeldet bød på.
Vi synes begge, det har været en stor oplevelse at være med på turen. Så stor, at mit sprog ikke helt slår til. Rigtig, rigtig mange gange på turen har jeg haft ordet "breathtaking" i min indre fortælling uden at kunne finde et passende dansk ord for det.
Vi vil helt sikkert anbefale Moto-Mundo til andre.
Erik. Norge 2016::
Mange tak for en rigtig dejlig og spændende tur. Den var godt planlagt og godt guidet og umiddelbart har jeg ikke meget andet at uddele end ros. Hjalte er en fremragende guide og et meget sympatisk menneske og var i den grad med til at gøre turen både spændende og velkørt og han satte gode og trygge rammer for deltagerne.
Poul Erik. Norge 2016::
En fantastisk tur, veltilrettelagt, og med en god guide og med god viden i Hjalte. Rigtig
gode hoteller, med god mad, og nogle fantastiske veje at køre på.
Alt i alt en rigtig god tur.

Heinrich. Tatra 2016::
Tak for en god tur.Sidsel og Kåre. Transsylvanien 2016::
Fornøyd med overnattingsstedene (en liten minus ved den siste overnatting, som for vår del ble litt for mye "privat hjem", men hyggelig vertskap), maten og restaurantbesøkene, samt programmet ellers.
For oss var daglig kjørelengde fin/passende. På alle måter en vellykket tur.
Karina. Tatra 2016::
En skøn MC-ferie😊 Tak for en god og spændende tur.Niels Chresten. Tatra 2016::
Tak for sidst og for endnu en god og veltilrettelagt tur denne gang til TatrabjergeneNico. Tatra 2016::
Så er vi tilbage i Lübeck efter 10 skønne dage rundt på mc, har været super hyggeligt set en masse skønne steder, fået masser af skønt lokalt øl og mad tak til Søren & Helle Moto Mondo for at holde go ro og orden og guide os helskindet igennem, vi ses en anden gang.Rene. Tatra 2016::
Jeg vil huske positivt tilbage på turen, de øvrige deltagere var virkelig fine at være sammen med. Jeg vil gerne give fem fede stjerner for det samlede indtryk.


June og Carsten. Cuba 2016::
Hej Helle & Søren!

1000 tak for en super Cuba tur.
June og jeg havde en super god tur, vi føler det var meget autentisk og vi kom meget tættere på Cuba end vi ville have gjort fra en turistbus med tonede ruder, det var f.eks meget sjovt med den opmærksomhed vi fik fra cubanerne når vi gjorde holdt, det var også fedt at komme så meget rundt på Cuba som vi gjorde.
Vi kunne måske godt have brugt lidt mere tid til afslapning, men jeg kan på den anden side ikke nævne noget vi ville undvære på turen. Indianer grotterne var måske lidt af en turist fælde, men turen dertil var rigtig god set fra en "offroader".

Vagn. Cuba 2016::
Tak Helle og Søren for en rigtig god ferie til Cuba. Det er anden gang jeg var med, og det er nok heller ikke sidste gang, det var atter en god oplevelse.
Rene. Cuba 2016::
Kære Helle og Søren.
Så måtte i "trækkes" med mig endnu en gang og denne gang i hele tre uger 😊. Det var
en fantastisk tur med mange gode køreture og spændende oplevelser. Jeg ser frem til flere gode ture med Moto-Mundo i fremtiden.

Freddy. Cuba 2016::
Hej Helle og Søren.
Tusind tak for en fantastisk Cubatur. Det var bare så spændende med masser af gode oplevelser.
Jeg overvejer faktisk om pensionen kan bære en 2017 tur. Måske!

Søren. Cuba 2016::
Hej Helle og Søren.
Først stor tak for en super fed og skøn oplevelse med to skønne rolige og jordnære rejse ledere og jeg er helt klart klar til en tur mere med jer, og helt sikkert til Cuba også om nogle år.
Super tur
Hilsen Søren.
Hans Jørgen. Cuba 2016:
Kære Søren og Helle
Tusind tak for den fantastiske oplevelse de 3 uger på Cuba har været,det har lidt svært ved at bundfælde så man er halvt i Cuba og halvt i kolde DK. Lukker man øjnene er man straks retur.
Den dejlige tur skyldes jo for en stor del I to dejlige mennesker og den jydske ro der er over det (intet kan bringe jer ud af fatning.)
Nu har jeg jo været med 2 gange til Cuba og troede at det var det, men jeg tror sgu ikke jeg har fået nok endnu.
Jeg glæder mig til, når jeg engang kommer på plejehjem til at fortælle om mine uforglemmelige oplevelser med Moto-Mundo til de andre gamle nisser og hvad de er gået glip af her i livet.
Endnu engang tak for at I har gjort dette muligt.

Nico. Cuba 2016:
Tak for en fantastisk og hyggelig tur.Rita og Ivan. Cuba 2016:
Hej Helle og Søren
Tak for en super Cubatur. Det kan ikke gøres meget bedre. Jeres lokalkendskab er uden sidestykke, både med hensyn til kommunikation og at finde de helt rigtige steder, hvor naturperlerne og den lokale befolkning findes. Vi kunne sagtens finde flere perler, men det skal jo også have en ende :o)
Villy. Albanien 2015:
Endnu engang mange tak for en fantastisk dejlig og veltilrettelagt tur til Albanien.
Jeg synes, vi fik et godt indtryk af landet, befolkningen og den skønne natur, og vi fik en god orientering om forholdene, og hvordan og hvorledes næste dag skulle forløbe.
Der var frie forhold, så enhver næsten kunne gebærde sig som man lystede.
Det var dejligt, at du Helle var med. Du var rigtig god til at ordne mange praktiske ting.
Og jeg synes også, i begge var gode til at sørge for, at der var en god stemning på holdet.
En ting som jeg sætter stor pris på var, at vi faktisk hver dag fik lokale retter. Det er rigtig spændende.
Kan i hygge jer og god vind fremover.
Mange hilsner
Villy.
Niels Chresten. Albanien 2015:
Hej Søren og Helle
Tak for sidst.
Oplevelsesmessigt spændende og veltilrettelagt tur, men hvor finder du disse dejlige snoede veje og så med den udsigt.
Jeg var meget tilfreds med turens forløb.
Vejret skal du ikke roses for,for jeg regner ikke med at du har haft noget med det at gøre.
Tom Ole. Albanien 2015:
Hej Helle og Søren
Efter hånden som dagene er gået er jeg ved at være færdig med at bearbejde alle de fantastiske oplevelser fra Albaniens turen.
Jeg har nu set min video 2 gange, det er godt nok en god fotograf der har taget den,eller også er det turlederen der har fundet de rigtige motiver.
Poul-Erik og jeg har været til sommerfest i MC klubben og begge steder kappedes vi om at fortælle om vores fantastiske tur til Albanien.Jeg sagde det var min bedste MC tur
nogen sinde. Venlig hilsen Tom

Poul Erik. Albanien 2015:
Hej Helle og Søren!

Først tak for sidst!
En Albanienstur helt fantastisk med mange gode oplevelser. Især oplevelserne i Tirana, syd for Tirana,Gjirokaster og bjergene mod Grækenland, ja helt til Moster - meget anderledes og en meget venlig befolkning.
Ja, den øvrige del af turen var også god. I det hele taget:
En tur i kan være stolte af.
Marianne og Bendt. Albanien 2015:
Det har været en fantastisk tur.Gruppen har fungeret godt sammen og i har fået det hele til at glide godt.Overnatningsstederne har været over middel, alle måltider helt perfekte.Vi har nydt jeres selskab så mange tak for denne gang.Lasse. Tatra 2015:
Tak til alle for godt selskab og den suveræne mad.Lone og Jan. Tatra 2015:
Tak for en dejlig tur fra os begge.Johannes Schmidt. Tatra 2015:
Tak for en rigtig god tur.Per. Cuba 2015:
Det var en pragtfuld tur, jeg nød den meget, også jeres store hjælpsomhed. Jeg bilder mig ind at jeg nu ved mere om Cuba end før vores rejse. Glæder mig til et "eftertræf"Niels Chresten. Cuba 2015:
Hej Helle og Søren
Mange tak for en meget veltilrettelagt og meget spændende tur rundt på Cuba.
Anita og Ole. Cuba 2015:
Hi Helle & Hi Søren.
Mange tak for turen.
Mange tak for godt selskab. Godt humør og god hjælp undervejs.

Fie og Troels, Spanien. I Caminoens forspor 2014:
Mange tak for en dejlig vellykket og veltilrettelagt tur,og vi glæder os til at ses igen.
Bodil, Spanien.I Caminoens fodspor 2014.:
Jeg vil gerne sige tak for en dejlig oplevelsesrig og hyggelig tur sammen med gode venner.
Alt var arrangeret flot med spisningen på meget spændende forskellige steder
Jeg synes det var fantastisk dejligt at gense Spanien.
Vagn, Cuba 2014:
Hej Helle og Søren
Det var en rigtig god tur, jeg har det godt og er blevet en oplevelse rigere. Det er ikke sidste gang jeg tager med på sådan en tur og derfor har jeg kun godt at sige, en kæmpe oplevelse.

Randi & Henning, Cuba 2014:
Ví er nu tilbage til dagligdagen efter turen til Cuba og oplevelserne har bundfældet sig.
Vi er begge enige om, at det var en dejlig tur med gode oplevelser og nogle hyggelige mennesker at være sammen med. Vi fik set meget af den smukke og interessante ø, og fik et godt indtryk af den meget venlige befolkning og deres vilkår, som bestemt ikke er nemme. Vi har været meget glade for at deltage i turen.

Hans Jørgen, Cuba 2014:
Tusind tak for en af de største oplevelser i mit liv.Helt fantastisk og det er vanskeligt at komme ned på jorden igen.
Starter nu på at spare sammen til næste tur derover.
Turen var fantastisk godt lavet.
Niels Jørgen, Cuba 2014:
Først tusinde tak for en fantastisk dejlig tur gidet rundt af mennesker der jo er kendt på øen.
Smuk natur og cubanere der kæmper og klarer sig i deres hverdag nogle godt andre sølle.
Sjovt at se alle de gamle bygninger og høre deres historie, se de gamle amerikaner biler der jo kun holder sammen af gl. vane.
At opleve deres veje er et kapitel for sig og hvad der trives i vejsiden af køer – geder m.m.
Opleve hotel der løber tør for vand, myndigheder der arbejder og den gode tid de har, det er jo Cuba, et dejligt land at ha oplevet.

Rene, Cuba 2014:
Tak for 14 dejlige dage i jeres, og øvrige deltagere selskab. Det var en god oplevelse og alle forventninger blev indfriet.
Thomas, Cuba 2013:
Herlig tur , det var nu anden gang på Cuba med Moto-Mundo og ikke sidste gang. Fremragende, spændende og god tilrettelagt tur. Gode hoteller, strande, mad og spændende oplevelser. Selvom vi var en stor gruppe på 21 personer forløb alt godt.
Fantastisk vejr at køre på motorcykel i, perfekt.
Sabine, Albanien 2013:
Jeg opfatter Moto Mundo som et rejseselskab, der også bevæger sig hinsides alfarvej og som gerne vil give rejsedeltagerne mulighed for at få et så varieret og fyldigt indtryk af de områder der besøges, som muligt. Derfor er jeg glad for, at vi faktisk kom ud for uventede konfrontationer med den albanske virkelighed på vejene og i terrænet, gerne under inddragelse af hjælp fra lokale, når vi f.x. ledte efter vores hotel i en by, hvis vejnavne var blevet ændret siden den sidste GPS-opdatering.
Den praktiske del af turen, længden af dagsetaperne, placering af hviledage og valg af indkvartering, var afvekslende og fungerede godt.
Moto Mundo har her en super tur at tilbyde. Det har for mig været en fantastisk motorcykelrejse med masser af overraskende oplevelser, udfordringer, stærke indtryk, køreglæde og ikke mindst nogle dejlige rejsefæller!
Martin, Albanien 2013:
Megen ros for planlægning, overnatningerne, indtrykket, ruten, distancerne, fortæring, hviledage mv.

Boro, Albanien 2013:
Fed tur.Michael, Albanien 2013:
Jeg synes vi havde en fremragende tur.
For mig var det første gang med bil-tog og til den del af Europa.
Gruppen havde en god størrelse og dagsetapperne var passende,
bortset fra turen til Knin som var lidt kort, men taget i betragtning at det var pioner-turen er det jo noget man må regne med.

Skulle turen gøres mere luxuriøs ville en følgebil være lækkert, men så ville prisen jo også blive højere.

Jeg kunne godt ha' brugt færre måltider, men på det punkt er jeg også ret speciel :-)
Til gengæld var det god mad i Albanien!

Jutta, Mongoliet 2008:
Tak til Ida og Hjalte for en uforglemmelig tur , og den lidt "primative" måde at rejse på.
Det var en dejlig gruppe at være sammen med, selv med den store aldersforskel.
Tak til Hr Gantulga og Hr Sukhee, de var fantastiske.
Mikkel, Mongoliet 2008:
Tak til dig Ida, og Hjalte for en fantastisk tur.Marianne, pigetur Arizona 2008:
Man kan roligt opfordre folk at tage sådan en tur inden sæsonen går igang herhjemme, jeg kan mærke at det har hjulpet på køre-egenskaberne.Jesper, Mongoliet 2008:
Kære Ida og Hjalte
Tak for sidst, herlig tur hele vejen igennem.
Carina, pigetur Arizona 2008:
Fed tur, dejlige minder, men det bedste er vennerne man har bagefter :-)Jutta, Mongoliet 2008:
Et Fantastisk Mongolsk team der har styr på det alt det praktiske til topkarakter.
God mad. Rigtig flot og mere varieret natur end man skulle tro?.
God stemning blandt deltagerne.
Rigtig spændende og udfordrende tur!
Jørgen, Mongoliet 2008:
Tak til Ida og Hjalte for en fantastisk tur på off road gennem Mongoliet!Jakob, Arizona 2007:
Mange sjove oplevelser undervejs godt krydret med gode grin og gode smil. Jeg har samlet haft følelsen af, at I har planlagt med erfaring og hjerte og det gør ikke fornøjelsen mindreJohn, Arizona 2007:
Rigelig information og en meget familiær kontakt. Dejligt.Agnete, Sydafrika 2007:
Vi har allerede talt om at mødes til en middag hos Ulrik først i januar og håber at alle også vores svenske naboer vil bruge tid og vise deres bedste fotos frem for os andre midt i den mørke vinter hvor vi alle trænger til lyspunkter.Arne, Sydafrika 2007:
Tycker att alla arrangemangen var bra. Viktigt att ta med ett besök i Township, det ger en bra helhet till Sydafrika
Mycket trevligt, jag ser fram mot en ny Moto-Mundoresa.
Elke, Sydafrika 2007:
Per og jeg siger også tusind tak for turen.
Jeg synes vi havde forrygende 17 dage sammen og det er jo helt utroligt hvor godt det gik med alle de trevlige mennesker fra Sverige.
Jeg har været i gang siden tirsdagmorgen og er fuld af energi og overskud. Det var en stor oplevelse at besøge så mange forskellige steder med venlige og hjælpsomme sydafrikaner.
Jeg har lige vasket mit motorcykeltøj - det har aldrig været så beskidt før. Jeg håber at vi kan finde en dag hvor vi allesammen kan mødes igen.
Jenny,Sydafrika 2007:
Gruppens storlek var perfekt, och alla kom väldigt bra överens. Vi såg det som positivt att vi inte var de enda svenskar med, vilket gjorde att vi troligen kände oss mindre "utanför" när det danska språket tidvis blev svårt att förstå. Det var även positivt med blandad ålder i gruppen med tyngdpunkt på en äldre medelålder (jämfört med oss). Vi tror att detta gjorde gruppen mer lugn och harmonisk.Tore, Sydafrika 2007:
Detta är den bästa av de tre mc-resor jag gjort. Bra blandning av mc-körning samt andra intressanta upplevelser, med en bra planering samt ett bra genomförande av turen.Finn, Sydafrika 2007:
Vi havde en fin gruppe ? og ingen svensker ?problemer ? tværtimod var de virkelig søde.
Hjalte er god til at finde vej. God rute med flotte MC-veje. God til at finde på nye køre-måder når der var kritik fra gruppen.
Utrolig god til at have kontakt/føling med alle deltagere i gruppen.
Håkon, Sydafrika 2007:
Du har varit mycket bra, över förväntan.
Mycket bra guider i Didima, Addo
Sam i Township tour var den perfekta avslutningen. Toppen.
Lone, Sydafrika 2007:
Kære alle rejsedeltagere
Efter vore fantastiske dage i Sydafrika sender jeg en hilsen, hvor I kan se vi er i gang med at bestige et af turens utallige bjerge. Det er en god cocktail med lidt turkise hytter og lidt tåge på toppen. Hjalte har overblikket bag de gule briller, Arne har svinget benene på plads, han aner baren forude. Resten af rytterne baner sig vej op ad bjergene...
Tusind tak til jer alle for nogle elastiskfantastiske dage med uforglemmelige oplevelser.
Frederik, Sydafrika 2007:
Jag och Jenny tackar för en kanontur med alldeles underbara medresenärer. Kalibern på gänget kommer att bli svårt att överträffa. Tack allihopa för en fantastisk resa med en ständigt glad och positiv stämning. Vi kommer inte att glömma resan i första taget!Jane, Vietnam 2007:
Hvad ville du fortælle andre om turen?
Meget, for der var SÅ mange fantastiske natur og kultur oplevelser. De mange etniske grupper vi mødte på vores vej, og de uendelig mange rismarker på bjergsiderne ? fantastisk smukt!
Fortsæt med jeres helt naturlige interesse og nysgerrighed for utraditionelle oplevelser. Håber i får rigtig god vind i sejlene fremover ? i har et rigtig spændende koncept.
Vagn, Vietnam 2007:
Hej søde.
Tak for din mail og tak i lige måde.
Yes yes feeeeeeeed tur.
Kitta, Vietnam 2007:
Det var en rigtig god tur, spækket med oplevelser og action, og alligevel gnidningsløs, idet at alt jo var arrangeret på forskud af jer. Normalt vil jeg nok ikke tage på en tur som er så arrangeret, men turens karakter af ikke let tilgængelige områder og homestays koblet med min feries korte varighed gjorde at det simpelthen var det bedste valg!Franck, Vietnam 2007:
Ja helt enig....fed tur, og ikke færdig endnu med at fortælle historier til alle de nygerrige.Birthe, Vietnam 2007:
Et stort kram til alle jer dejlige bikere, for jeres gode humør, alle de sjove og flotte oplevelser jeg fik sammen med jer.
Ture med jer er lidt anderledes end ture med andre rejseselskaber, og heldigvis for det. Oplevelserne er mere intense, man kommer tættere på landets befolkning, det er jo næsten som at rejse selv, men man har jo så heldigvis den lille gruppe at støtte sig til, at dele oplevelserne med , grine og græde sammen med og feste sammen med.
Tak for en veltilrettelagt , spændende oplevelsesrig tur.
I kan det der med at give andre mange gode oplevelser.
Finde de rigtige samarbejdspartnere, der gør alt for at give " kunderne" de rigtige ting, finder gode ruter, små hyggelige overnatningsmuligheder, der ikke endnu er turistprægede.
Tak fordi I giver mig , der ikke er biker, mulighed for at deltage.
Lotte, Cuba tur 2007:
Det har været en meget oplevelsesrig tur, der virkelig har givet mig en fornemmelse af at opleve Cubas mange sider. Det er helt unikt, at jeres mange venner og kontakter på Cuba også åbner deres døre og hjerter for alle os, der rejser med jer.Troels, Cuba tur 2007:
Der er nu gået et par dage, og ved nærmere eftertanke (jeg har aldrig været i tvivl om, det ville blive en god tur) synes jeg at det bedste var det, der ikke kunne ses.
Det store forarbejde: Cyklerne holdt ved hotellet ved ankomsten. Rejseplanen overholdt og et godt socialt samvær. Ved Havnen i Havana fik os mc-cyklister et indtryk af hvad I sparede os for. Jeg tænker på de Cubanske myndigheders omstændelighed.
Du var der i forvejen Hjalte - nummerpladerne var nemme at få fat i - registreringsbevis udfyldt - alle cykler kunne starte - Ida lavede visum smertefrit for os - og jeg kunne blive ved.
Vist hjalp u-bådskaptajnen, Peter fra Holeby, og flere, men de kan ikke hjælpe, før de bliver spurgt. Adolfo (den lokale guide) var super på hans stilfærdige facon. En god ven og rejseledsager.
Nicola, Cuba tur 2007:
Det har været super kanon fantastisk. Tro på det og hold fast i det i står for og dem i er! :-)
God stemning, vel planlagt og lokale guide var noget af det bedste ved turen
Helle, Cuba tur 2007:
Dejligt varmt kørevejr. God stemning, blandet selskab og alligevel godt sammenhold. Dejlig strand. Guider til at tage sig af alt det praktiske. Sjovt at have egne motorcykler med.Søren, Cuba tur 2007:
Om hotellerne: Mange gode kontraster - nogle lidt for fine. At bo privat var en utrolig god oplevelse.
Det har været en FANTASTISK tur. I er utrolig gode til at planlægge og tackle de uventede situationer der har været, og i er dejlige at rejse sammen med.
Martin, Cuba turen 2007:
Jeg synes at det bedste ved turen var det hele! Os alle - alle var flinke og rare. Godt at den fik lidt gas på de snoede veje i bjergene.
Det har været en rigtig god tur :-)
Camilla, Cuba turen 2007:
Det har været en rigtig god tur og det ikke er sidste gang jeg rejser med jer. Turen bliver IKKE mindre god af at man ikke selv er den der kører.
Fortsæt som i gør, og bliv ved med at være jer selv. det er virkelig som at rejse med et par venner.
Esther, Cuba turen 2007:
Sammenholdet, suset, salsaen og sjove drinks. Trinidad var for mig den hyggeligste by, men de to aftenener med de "indfødte" var også en super oplevese.
Herligt at der var plads til individuelle oplevelser. God planlægning, Ida og Hjalte supplerer hinanden godt. Vil absolut anbefale jer og måske deltage på et andet tidspunkt.
Henrik, Cuba turen 2007:
Meget gode rejseledere. Ida som sørgede for alt det praktiske. Hjalte som har et naturtalent for at få gruppen til at føle sig og arbejde som en familie (når familien er bedst), samt at få den enkelte med i "familien". En tur med masser af oplevelser - geografisk og på anden vis. Turledere som har sat sig grundigt ind i Cuba.Karsten, Cuba turen 2007:
Stemingen - forskelligheden blandt deltagerne, positivt som negativt. Rejsen var forskellig fra en ægte "Nina og Hjalte"-tur kendt fra bøger og foredrag.-Bent, Burning Man turen 2006:
Jeg har netop modtaget DVD'en fra Ida, og hold kæft, hvor har vi - især i! - taget mange helt enormt fede og flotte billeder. Det er en STOR genoplevelse at sidde og bladre - jeg er nået ca. 1000 billeder ind, dvs. halvvejs.-Kasper, Burning Man tur 2006:
Jeg syntes det var en stor tur med mange smukke billeder at tænke tilbage på. Kan du huske dalen hvor toget kørte i to etager på den anden klippevæg? For fedt! Eller at køre over Golden Bridge på en Harley! Ida det var en fantastisk tur!Anne, Burning Man tur 2006:
Det var ekstraordinært og spetakulært og man var i gode hænder :-) Der var både storby og natur. Man oplevede noget, man ikke kunne tænke sig til. Det var en helhedsoplevelse, hvor rejselederne var gode til at give plads, samtidig med at de havde overblikket. Og så var det selvfølgelig ubeskrivelig fantastsisk at opleve Burning Man.Anne-Suzette, Burning Man tur 2006:
Udsøgte mål - gode valg af steder - udfordring fysisk: Life to the edge - Idéen på Burning Man, med at alle udfolder det de selv har lyst og gør det til et tilbud til andre, er god! Tak!Birthe, Burning Man tur 2006:
Hvis jeg skulle fortælle andre om turen ville jeg nævne rejsen op til Burning Man - alle oplevelserne - vel tilrettelagt tur - ånden -kreativiteten - idérigdommen - at være en del af fællesskabet når man gik rundt på Burning Man - en god "afstresning" med dagene, efter Burning Man og alle indtrykkene, inden hjemturen.Frede, Burning Man tur 2006:
Det bedste ved turen var den store kontrast ude i Nevadørkenen.Marianne, pigetur til Bornholm 2006:
Jeg syntes hele turen var god.....også stemingen iblandt os, fordi vi trods forskelligheder, jo har samme intresse i motorcykler. Udfordringen....på turen var nok at lade være med at snakke for meget (griner).
Så alt i alt....det passede som fod i hose....man følte sig ikke som en turist på en stram tidsplan i sightseeing, stemningen af easy-going var god. God hjælpsomhed når der var brug for det osv osv.
Thit, pigetur til Bornholm 2006:
For mig var hele turen en stor udfordring for mig med mine ikke særlig veludviklet evner som kører. Men jeg fik virkelig sat nogle ting på plads og lært en masse! Det var en rigtig god måde at lære på og jeg føler mig, trods mit lille styrt på gårdspladsen, en hel del mere sikker på en MC. På et tidspunkt var jeg godt træt af alle de sving, men jeg kunne samtidig også mærke at jeg blev bedre hele tiden. Og dit trick med at kigge frem til der hvor man vil ende, er fantastisk ;) Det gjorde det hele nemmere.Thea, pigetur til Bornholm2006:
Skønt at nyde en solbeskinnet weekend i selskab med kvinder, der har hang til hyggeligt samvær og hurtige motorcykler. Fantastisk arrangement! Og så skal initivtageren have stor ros for super planlægning.Henning, Mongoliet tur 2006:
Fedt at rejse med Ida og Hjalte. Gode kontakter i Mongoliet. Velfungerendene grej. Dejligt informationsmøde inden afrejsen. Dejlig forplejning. Mongoliet er et fedt off-road land!Helle-Karin, Mongoliet tur 2006:
Det har været en fed oplevelse og et meget varieret program. En oplevelse, som jeg aldrig vil glemme, og som har givet mig ekstra blod på tanden til mange flere rejser til det ukendte!Lotte, Mongoliet tur 2006:
Super Mongolske partnere med masser af kærlighed til deres land og fine evner til at formidle det gennem deres ruteplanlægning, og generelt godt humør. Fin følelse af sikkerhed gennem hele turen!Peter, Mongoliet tur 2006:
Det har været en virkelig god tur mht natur, kultur og køreglæde. Fantasiske oplevelser og god stemning i gruppen, som jeg tror bunder i den entusiasme og åbenhed og forventingens glæde, som i som arrangører har udstrålet lige fra de indledende telefonsamtaler. Det personlige engagement har betydet utrolig meget. Tak for tilliden mht køreevnerne.Nanna, Mongoliet tur 2006:
Kære venner - tak for turen! Jeg har slet ikke ord for hvor fantastisk jeg synes Mongoliet er, men I ved jo hvad jeg mener (det er rart) og måden vi oplevede landet på er vel helt enestående - jeg har ihvertfald aldrig oplevet noget lignende.Søren, Mongoliet tur 2006:
Godt initiativ - god mad - godt rejsemål - god lokal partner - gode rejsefæller. God totaloplevelse. KANON TUR!Copyright©2006-2016 Moto Mundo Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Website af Emil Tin. Webmaster Martin Vestergaard.